Team

Newpoint Yachting bestaat uit een klein maar zeer gedreven team. Met de enorme ervaring op technisch vlak is geen enkele uitdaging voor hen te groot. Bij Newpoint Yachting staat de klant voorop en wil men continue meedenken. Het motto is dan ook; “Wij willen onze klanten ontzorgen”.

Kom langs en maak kennis ons team!

Over Pablo

Pablo is al jaren de vaste kracht op de werkplaats. Gestart in Heijningen voor het uitvoeren van diverse schuurwerkzaamheden. Vervolgens is Pablo meeverhuisd met het bedrijf naar Enkhuizen en is inmiddels de specialist voor de osmosebehandelingen. Er is geen onderwaterschip waar hij zijn hand nog voor omdraait.

Over Ruud

Ruud is een vakman met meer dan 40 jaar ervaring. Van jongs af aan levert hij de mooiste projecten af. Het lakspuiten is zijn lust en zijn leven. Met R.B. Schoens Jachtservice heeft hij in de ruim 25 jaar een bekend en gerenommeerd bedrijf weg gezet. Goudeerlijk en met passie voor zijn werk.

Over Anne

Anne is verantwoordelijk voor de administratie, marketing en communicatie. Vol met creatieve ideeën en een gezond gevoel voor humor zal Anne zich bezig houden met alle uitingen naar de buitenwereld.

Over Thijmen

Thijmen is van jongs af aan al bezig met techniek. Voor hem is de combinatie van sales en techniek perfect. Samen met de klanten bedenken hoe we het technisch gaan oplossen. Thijmen is dan ook het aanspreekpunt voor de verkoop en de organisatie in de werkplaats. Zelf is hij ook meestal in de werkplaats aan het werk.

Fountaine Pajot dealer

Samen met Fountaine Pajot vormt Newpoint Yachting nog een groter team. Die samenwerking tussen de werf en Newpoint Yachting is van groot belang om de klanten op de meest perfecte manier te kunnen bedienen. Het eerste contact tijdens een werfbezoek tot aan een Owners Rendez-vous dragen bij aan het Fountaine Pajot familie gevoel! Hierbij is Newpoint Yachting dé schakel!