Faciliteiten

Newpoint Yachting heeft op haar locatie aan de Stânfriesweg 27 te Enkhuizen de perfecte faciliteiten om de klanten op de best mogelijke manier te kunnen bedienen. Eigen rollend materieel, een High-Tech spuitcabine met overdruk, 450m² buitenterrein en direct gelegen aan het water.

Faciliteit Botenwagen

Botenwagen

Newpoint Yachting beschikt over haar eigen rollend materieel. Eigen tractor, heftruck en botenwagen maken alle bewegingen op het land met de schepen mogelijk. De hydraulische botenwagen met dubbele besturing kan tot 40t verplaatsen.

Faciliteit Kade

Kade

Direct voor de deur hebben we beschikking over een kade/loswal van ruim 100m lang. Hierdoor kunnen we alle type schepen uit het water halen en/of af laten meren. Gelegen ten zuiden van de sluis Krabbersgat, aan het Markermeer.

Faciliteit Stalling

Stalling

Met ruim 450m² aan buitenstalling heeft Newpoint Yachting meer dan genoeg mogelijkheden voor het plaatsen van de verschillende projecten. Deze ruimte is voornamelijk bedoeld voor de schepen met osmose problematiek. Ook kunnen de catamarans hier geplaatst worden om vervolgens naar binnen te gaan voor de werkzaamheden. Tot 8.00m breed kunnen wij binnen plaatsen!

Faciliteit Cat-Cradle

Cat-Cradle

We hebben een op maat gemaakte Cat-Cradle om catamarans tot en met 8 meter breed naar binnen te rijden. De Cat-Cradle kan tot 20 ton dragen.

Faciliteit Gelcoat Peeler

Gelcoat Peeler ®

Het neusje van de zalm op het gebied van osmose problematiek. Als enige in Noord-Europa beschikken wij over dit uniek staaltje techniek. Hierdoor kunnen we tot op 0,1mm nauwkeurig schillen.

Faciliteit Spuitcabine

Spuitcabine

Newpoint Yachting beschikt over een inpandige spuitcabine van 6x15m. In de cabine kan een overdruk gecreëerd worden en een tempratuur bereikt worden van 90°C . Door een vernuftige opstelling van de overhead deur kan de cabine uitbereid worden tot 23m lengte.

Faciliteit Ontvangstruimte

Ontvangstruimte

Natuurlijk heeft Newpoint Yachting ook een perfecte plek om de verschillende projecten te kunnen bespreken. De frisse looks van de ruimte geeft onze klanten een warm een comfortabel gevoel. Wees welkom!

Gebruik van faciliteiten

Bent u benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor u? Bent u van plan om diverse werkzaamheden te laten uitvoeren aan uw schip? neem gerust contact met ons op. Zoals u kunt zien hebben wij alle faciliteiten in eigen beheer en zijn ook nog eens gesitueerd op een nautisch industrieterrein met alle disciplines aanwezig.