Fountaine Pajot

Newpoint Yachting is de trotse dealer en importeur van Fountaine Pajot catamarans. Newpoint Yachting is niet alleen dealer maar ook een jachtwerf met een hoge mate van kennis en kunde op het gebied van techniek en composiet jachtbouw. Hierdoor kunnen wij uw jacht helemaal naar uw wensen optimaliseren.

Al meer dan 40 jaar ontwikkeld en bouwt Fountaine Pajot een kwalitatief hoogwaardige producten. Een innovatief en uitdagend assortiment zeil- en motorcatamarans. Door de jarenlange samenwerking met Fountaine Pajot is Newpoint Yachting uitgegroeid tot een dealerbedrijf dat door onze klanten wordt vertrouwd en gerespecteerd.

Newpoint Yachting heeft het DNA van Fountaine Pajot maar is meer dan alleen een importeur: een dealer met toegevoegde waarde door onze zelfopgelegde missie: … “zorgen voor een prettige, comfortabele en zeewaardige boot waarop comfort, gebruiksgemak en veiligheid voorop staan”….

Fountaine Pajot catamarans

Creëer tijdloze herinneringen terwijl u spectaculaire bestemmingen bezoekt met uw dierbaren. Het assortiment zeilcatamarans van Fountaine Pajot is ontworpen met opmerkelijke leefruimte, maximaal comfort en unieke zeilprestaties. En dit alles om het maximale “living onboard experience” te ervaren.

Fountaine Pajot motoryachts

Ontdek een oceaan aan mogelijkheden van de kracht, ruimte en verfijning van de Fountaine Pajot Motor Yachts. Het assortiment van Fountaine Pajot levert uitstekende prestaties op zee en biedt prachtige panoramische uitzichten vanuit hun lichtgevende interieurs, uitzonderlijk lage brandstofverbruik, indrukwekkend vermogen en zeewaardigheid op wereldklasse. Stap aan boord en ontdek waar kracht en schoonheid elkaar ontmoeten. Verbreed uw horizon en kijk nooit achterom.

Specials

Ontdek onze specials welke zijn ontworpen voor de diverse Fountaine Pajot modellen. Samen met de eigenaren zoeken we altijd naar oplossingen en door onze technische know-how en inzichten is er ook altijd een oplossing. Sommige problemen hebben wij al opgelost voordat het een probleem is. Of het nu gaat om LiFePo4 systemen, Carbon HardTop of een 48V systeem… geen uitdaging is te groot.

Webshop

Door onze jarenlange ervaring in de catamarans hebben wij in eigen beheer diverse opties zelf ontwikkeld. Telkens kregen wij dezelfde vragen over het leveren van bepaalde opties welke de werf niet op de optie lijst hadden staan. Vandaar dat wij deze zelf hebben ontwikkeld.

Beurzen

Jaarlijks nemen wij deel aan diverse binnen- en buitenlandse beurzen. Ontdek hier de modellen van Fountaine Pajot of krijg advies over osmose of lakspuiten.

Over Fountaine Pajot

Sinds 1976 bouwt Fountaine Pajot al schepen. Als enthousiaste olympische zeilers was het doel om unieke, goed presterende, zeewaardige en comfortabele boten te creëren. Lees het complete verhaal…

Newpoint Yachting & Fountaine Pajot

Door de jarenlange samenwerking met Fountaine Pajot is Newpoint Yachting uitgegroeid tot een dealerbedrijf dat door onze klanten wordt vertrouwd en gerespecteerd. Newpoint Yachting heeft het DNA van Fountaine Pajot maar is meer dan alleen een importeur: een dealer met toegevoegde waarde door onze zelfopgelegde missie: … “zorgen voor een prettige, comfortabele en zeewaardige boot waarop comfort, gebruiksgemak en veiligheid voorop staan”….