Lakspuiterij

De eerste indruk is vaak het belangrijkst. Dit geldt ook voor uw schip. Daarom kiezen veel mensen om hun schip compleet over te laten spuiten. Newpoint Yachting beschikt over de faciliteiten én de kennis om dit voor u uit te voeren. Met meer dan 40 jaar ervaring is Ruud Schoens een van de meest ervaren spuiters in zijn vakgebied. Denkt u er ook aan om uw schip een nieuw jasje te geven? Neem dan contact met ons op.

Faciliteiten

Alleen het beste materiaal voor het beste resultaat
Newpoint Yachting beschikt over een inpandige hightech spuitcabine met een lengte van 23 meter. Door het zeer krachtige verwarmingssysteem is het mogelijk om de cabine in zeer korte tijd te verwarmen tot zelfs 90⁰C. In samenwerking met het luchtbehandelingssysteem wordt het risico op stofdeeltje enorm verkleind. Het creëren van een overdruk binnen in de cabine maakt het mogelijk om het stof in de lucht buiten de cabine te houden.

Tijdens de lakbehandeling wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Het complete 2-k laksysteem is van het a-merk AWL-Grip en worden verwerkt onder de beste omstandigheden.

Samen met R.B. Schoens Jachtservice

Meer dan 40 jaar ervaring aan boord
Eind 2022 is Newpoint Yachting verhuisd van het Brabantse Heijningen naar het Noord-Hollandse Enkhuizen. Daar is intrek genomen in het pand van R.B. Schoens Jachtservice. Door deze verhuizing is de samenwerking ontstaan tussen Newpoint Yachting en Ruud Schoens.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de jachtspuiterij heeft Ruud zijn sporen al zeker verdiend. De kennis, ervaring en vooral de passie welke Ruud voor het spuitwerk heeft zijn af te zien in de opgeleverde projecten.

De samenwerking is voor beide partijen de perfecte match! Newpoint Yachting kan de lakwerkzaamheden op hoog niveau voortzetten en Ruud kan blijven doen wat het liefste doet …. briljant mooi spuitwerk afleveren!

Met succes afgeleverd!

De mooiste projecten zijn de afgelopen jaren afgeleverd. Meer dan 300 schepen hebben de afgelopen jaren een lakbehandeling gehad. Bekijk hieronder enkele van onze projecten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lakbehandeling aanvragen

Uw schip ook in een nieuw jasje? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Bel voor het maken van een afspraak of kom eens langs bij ons op de werf. Graag tonen wij ons vakmanschap. Laat u overtuigen!