Schoens Jachtservice

R.B. Schoens Jachtservice

Gevestigd in Enkhuizen aan het IJsselmeer, met een inpandige spuitcabine van 20 meter vindt u onze partner R.B. Schoens Jachtservice. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van restaureren en onderhouden van klassieke en moderne motor- en zeiljachten. Tevens heeft Schoens Jachtservice de nodige ervaring met het spuiten van polyester schepen.

Jachtservice zoals inbouw van een motor

Jachtservice

Vanuit jachtservice zijn verschillende specialiteiten ontstaan bij R.B. Schoens Jachtservice. U kunt er terecht voor het inbouwen van uw motor of andere reparatie werkzaamheden. Ook voor uw speciale klussen of maatwerk kunt u bij R.B. Schoens Jachtservice terecht.

Spuitcabine van Schoens Jachtservice

Spuitcabine

R.B. Schoens Jachtservice beschikt over een inpandige spuitcabine van 20 meter. De spuitcabine is voorzien van goede verlichting en wordt verwarmt om op de juiste temperatuur te kunnen spuiten. De persluchtinstallatie is voorzien van de juiste filters voor een perfect resultaat.

Restauratie door Schoens Jachtservice

Restauratie

Restauraties van oude schepen, R.B. Schoens Jachtservice kunt u daarbij helpen. Tot aan het repareren van hout, staal, polyester en aluminium. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van restaureren en onderhouden van klassieke en moderne motor- en zeiljachten bent u bij R.B. Schoens Jachtservice op het juiste adres.

interieur opknappen of vervangen door Schoens Jachtservice

Interieur

Het volledig opknappen of vervangen van het interieur van uw schip is voor R.B. Schoens Jachtservice geen enkel probleem. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van restaureren en onderhouden van klassieke en moderne motor- en zeiljachten bent u er bij het goede adres. Ook voor nieuwe teakdekken of het restaureren.

Projecten op maat

Projecten

Voor grote, eenvoudige of complexe projecten, kunt u ook bij R.B. Schoens Jachtservice terecht. Schoens bundelt zijn kennis en ervaring in oplossingen voor zijn klanten. Betrouwbare service wordt gecombineerd met vakmanschap met ieder project.

Lakspuiterij

Uw schip ook in een nieuw jasje? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Bel voor het maken van een afspraak en kom eens langs bij ons op de werf. Graag tonen wij ons vakmanschap. Laat u overtuigen!