Newpoint Painting

Newpoint Painting is een lakspuiterij en beschikt over de kennis en de faciliteiten om mooi spuitwerk voor u uit te voeren. Met meer dan 40 jaar ervaring is Ruud Schoens een van de meest ervaren spuiters in zijn vakgebied. We hebben al vele projecten gespoten, zoals boten, bakfietsen, motoren, vrachtwagens, campers en meubels. Maar elk nieuw project zien wij ook als een uitdaging. Dus welk project wilt u graag laten spuiten? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Inpandige hightech spuitcabine

Krachtig verwarmingssysteem tot 90⁰C
Newpoint Painting beschikt over een professionele inpandige hightech spuitcabine met een lengte van 23 meter. Door het zeer krachtige verwarmingssysteem is het mogelijk om de cabine in zeer korte tijd te verwarmen tot zelfs 90⁰C. In samenwerking met het luchtbehandelingssysteem wordt het risico op stofdeeltje enorm verkleind. Het creëren van een overdruk binnen in de cabine maakt het mogelijk om het stof in de lucht buiten de cabine te houden.

A-kwaliteit lak

Alleen het beste materiaal voor het beste resultaat
Tijdens de lakbehandeling wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De lak wordt verwerkt onder de beste omstandigheden. U kunt zelf de kleur kiezen.

Spotrepair

Kleine schade repareren op locatie
Een kleine schade is vaak een doorn in het oog, maar te kostbaar om compleet over te spuiten. Wij kunnen dit door middel van spotrepair voor u oplossen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Samenwerking met R.B. Schoens

Meer dan 40 jaar ervaring

Newpoint Painting heeft de ruim ervaren lakspuiter Ruud Schoens aan boord van R.B. Schoens. Met meer dan 40 jaar ervaring in lakspuiterij heeft Ruud zijn sporen al zeker verdiend. De kennis, ervaring en vooral de passie welke Ruud voor het spuitwerk en schilderwerk heeft, zijn af te zien in de opgeleverde projecten.

Door Ruud kan Newpoint Painting de lakwerkzaamheden op hoog niveau voortzetten en Ruud kan blijven doen wat het liefste doet… briljant mooi spuitwerk afleveren.

Met succes afgeleverd!

Onze meest recente projecten kunt u hieronder bekijken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lakbehandeling aanvragen

Wilt u een project laten spuiten? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Bel voor het maken van een afspraak of kom eens langs bij ons op de werf. Graag tonen wij ons vakmanschap. Laat u overtuigen!

NEWPOINT PAINTING

Newpoint Painting is een lakspuiterij met 40 jaar ervaring in spuiten. Newpoint spuit verschillende projecten, zoals boten, voertuigen, motorvoertuigen en meubels.

Newpoint Painting is onderdeel van Newpoint Yachting B.V.

contactgegevensStânfriesweg 27
1601 EW Enkhuizen

 +31(0)228 – 74 52 03

 Mail ons

 Stuur een WhatsApp bericht

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Zaterdag & zondag
Gesloten